Scholen op de kaart

Op de website Scholen op de kaart vind je uitgebreide informatie over scholen in jouw omgeving. Het platform stelt je in staat om scholen te vinden en te vergelijken op basis van verschillende criteria. Dit omvat onder meer de onderwijskwaliteit, de aangeboden faciliteiten, de resultaten van de leerlingen, en het beleid van de school ten aanzien van onderwijsverbetering en -ondersteuning.

In de profielen van de scholen die op de site worden gepresenteerd, kun je diepgaande informatie lezen over wat elke school uniek maakt en hoe zij invulling geven aan goed onderwijs. Dit omvat bijvoorbeeld hun visie op onderwijs, de manier waarop zij omgaan met leerlingenzorg en extra ondersteuning, hun resultaten op landelijke toetsen, en andere relevante aspecten zoals schoolklimaat en veiligheid.

De website biedt ook een handige animatie die uitlegt hoe je scholen kunt vinden en vergelijken. Dit maakt het gemakkelijker om een school te kiezen die het beste past bij de behoeften en voorkeuren van je kind en jouw gezin. Door gebruik te maken van Scholen op de kaart, kun je een weloverwogen beslissing nemen bij het kiezen van een school.

Link naar Scholen op de Kaart, klik op de knop hier onder

 

Contact

Daltonschool De Tweemaster

Nassaupark 80
2161 KL Lisse
Telefoon: 0252-410304

Gerard Doustraat 50
2162 CP Lisse
Telefoon: 0252-412955

E-mail: info@tweemasterlisse.nl