Kerstdiner

Beste ouder(s)/verzorger(s) en belangstellenden,

Donderdagavond vierden we met elkaar Kerstmis op school. De kinderen kwamen in hun mooiste kleren. Ook hadden de kinderen lekkere hapjes mee voor het kerstdiner. Van mini hamburgertjes tot cake, het was er allemaal. De kinderen hebben ervan genoten. We sloten de avond met elkaar af op het plein. Het lied: Niets is cooler dan Kerstmis werd uit volle borst meegezongen. Daarna konden de ouders elkaar spreken op het plein onder het genot van warme chocomel.

Bedankt voor het ieders inzet.

Hieronder een aantal foto’s van deze sfeervolle avond.

Groet,

Team Daltonschool De Tweemaster

Laatste berichten

Contact

Daltonschool De Tweemaster

Nassaupark 80
2161 KL Lisse
Telefoon: 0252-410304

Gerard Doustraat 50
2162 CP Lisse
Telefoon: 0252-412955

E-mail: info@tweemasterlisse.nl